Teaterkoncert - Sigurd Barrett fortæller om naturvidenskab

Sigurd fortæller om naturvidenskab
– teaterkoncert for hele familien

Hvorfor skinner Solen?

Hvor langt er der til Månen?

Hvad var Big Bang?

– Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien ovenpå succesen ”Sigurd fortæller Danmarkshistorie”, som spillede for udsolgte huse rundt i hele Danmark. Sammen med multikunstneren Eskild Dohn har Sigurd udviklet sange, film, brætspil og en bog, som introducerer børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden.

Sigurd Barrett og Eskild Dohn tager publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil?

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien – og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter – når Sigurd Barrett og Eskild Dohn slipper løjerne løs i deres nye formidlende videnskabsforestilling.

Forestillingen berettiger til formidlingstilskud og har endvidere fondsmidler med sig fra Novo Nordisk Fonden, hvilket gør den prisvenlig for både store og små teaterforeninger. Den findes i to versioner – den ene med fuldt orkester, den anden med to medvirkende.

Medvirkende: Sigurd Barrett & Eskild Dohn

Iscenesættelse: Louise Schouw

Varighed: 2 timer inkl. pause.

Aldersgruppe: 5-100 år

Spilleperiode: september 2022 til maj 2023.